MUC-OFF OLJE ZA VERIGO HYIDRO DAYNAMIC 50ML

ID: 3477895
ID: MC.895
24,95 €
24,95 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Muc-Off Sky Hydrodynamic Lube je mazivo, s katerim je ekipa Sky Team 2x zmagala na kolesarski dirki Tour de France. Če iščete kar se da najbolj učinkovito mazilo, ki je primerno za uporabo na dolgih razdaljah in neodvisno od vremenskih razmer ste prišli na pravo mesto!

-Odlična izbira za uporabo na cestnih in ciklokros kolesih.

-Zagotavlja ultimativno zmogljivost tako v mokrih in blatnih kot v suhih in prašnih razmerah.

-Ekološka sestava (ne vsebuje petroleja).

-Neverjetna vzdržljivost – z enim nanosom lahko naredite do 600 kilometrov.

-Vsebuje UV delce, tako da lahko s priloženo UV svetilko natančno preverite kateri deli so primerno namazani.

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!