MUC-OFF OLJE ZA VERIGO E-KOLO 400ML

ID: 34771115
ID: MC.1115
14,95 €
14,95 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

eBike All-Weather Chain Lube je visoko zmogljivo olje za verigo, ki je izdelano specifično za električna kolesa, pri katerih je veriga obremenjena z velikim navorom. Sprej vsebuje edinstveno vodoodporno formulo, ki se trdno drži verige, ter prodre globoko v verižne člene in tako ustvari trpežen zaščitni premaz, ki ščiti pred korozijo in obrabo verige. Edinstvena mešanica ekstremnih tlačnih aditivov zagotavlja, da je mazilo kos tudi najzmogljivejšim pogonskih sklopov e-koles.

-Izdelano posebej za uporabo na električnih kolesih.

-Primerno za dolge razdalje – ne glede na vremenske razmere.

-Uporaba je priporočljiva tako na gorskih, kot na cestnih električnih kolesih.

-Vsebuje visoko zmogljivo sintetično formulo, ki vaši verigi zagotavlja maksimalno zaščito.

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!