Čistilo MUC-OFF ZA VERIGO 400ML

ID: 3477950
ID: MC.950
11,99 €
11,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 2 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Koper
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Muc-Off Chain Cleaner – Čistilo za Verigo očisti vašo verigo v nekaj sekundah. Visoko učinkovito čistilo je izdelano posebej za hitro in varno odstranjevanje močno sprijetega “šmira”. Edinstvena formula razgradi olje, mast in blato ter poskrbi za popolno čistočo verige.

-Biološko razgradljiv razmaščevalec za verigo

-Učinkovito odstranjuje mastno umazanijo

-Čistilo ne deluje korozivno tako da pri uporabi ne poškoduje vašega kolesa

-Primerno za uporabo na vseh vrstah verig

-Enostavna uporaba: razpršite, sperite

-Vsebina: 400ml v razpršilcu

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!