Čistilo MUC-OFF ZA KOLO 1L

ID: 3477904
ID: MC.904
16,99 €
16,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 3 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Koper
V roku petih dni
Spletna trgovina
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Čistilo Muc-Off za kolo močno olajša čiščenje blatnega, mastnega ali prašnega kolesa. S pomočjo nanotehnologije je Muc-Off uspel izdelati čistilo, ki očisti kolo še hitreje in še učinkoviteje. Uporaba je enostavna, saj čistilo le razpršite po umazanem predelu in ga pustite delovati par minut. Nato umazanijo enostavno odplaknete z vodo. Čistilo ne deluje korozivno tako da pri uporabi ne poškodujete vašega kolesa.

-Za čiščenje vseh delov kolesa in vseh površin

-Ne poškoduje tesnil, pletenic, zavornih ploščic ali rotorjev

-Varna uporaba na karbonu

-Varna uporaba na anodiziranih kovinah

-Alkalna osnova, brez CFC-jev, topil ali kislin

-Formula Nano Tech čisti na molekularnem nivoju

-100 % biorazgradljivo

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!