Razmaščevalec MUC-OFF V SPREJU BIO 550ML

ID: 9481
ID: MC.948
12,50 €
12,50 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Koper
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Vodo-topni razmaščevalec Muc Off de-Greaser hitro in varno odstrani ostanke olja, maščobe in umazanijo iz kovine, plastike, gume in tesnil.

Namenjen je čiščenju verige, verižnikov, ležajev, ipd.

Čistilo lahko uporabljamo za čiščenje karbonskih, titan, aluminijastih, anodiziranih, barvanih, gumijastih in plastičnih delov, tesnil in celo za čiščenje disk zavor ter zavornih ploščic.

Njegova edinstvena, * biorazgradljiva formula pomeni, da ga je po uporabi mogoče hitro sprati z vodo in da ostanejo vaši "mastni" deli kolesa popolnoma čisti.

* Samo vsebina je biorazgradljiva.

Navodila za uporabo:

-Pretresite pločevinko, da aktivirate formulo.

-Nanesite na površino, ki jo želite očistiti. Pustite učinkovati 5 minut.

-Pri vztrajni umazaniji si pomagajte s krtačo ali krpo.

-Sperite s čisto vodo, pustite, da se posuši, ali zbrišite s čisto krpo.

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!