FOX MAJICA DEFEND DOLGI ROKAV STEALTH GREY

ID: 276011725
ID: 27601-172-M
Velikost: M
Dimenzija: 141
60,00 €
60,00 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Defend kolesarska majica z dolgimi rokavi Fox, v kateri se boš z veseljem soočil z novimi traili. Kolesarska majica - široka Fox ima strateške cone, kjer je material mrežast in omogoča boljše zračenje. Zaradi kombinacije mrežastega in tehničnega materiala se kolesarska majica hitreje suši in odvaja vlago od telesa. Kolesarska majica je široka pod katero boste lahko oblekli zaščito za hrbet ali komolčnike.

LASTNOSTI KOLESARSKE MAJICE:

-Defend kolesarska majica z dolgimi rokavi Fox

-Strateške mrežaste cone za boljše zračenje

-TruDri material odvaja vlago od telesa in se hitreje suši

-Dolžina (HPS - najvišja točka v ramenih): L= 79cm (cca)

MATERIAL:

-100% Poliester

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!