BONTRAGER MAJICA VELOCIS ENDURANCE GREY

ID: 505540145
ID: 50554014
Velikost: L
Dimenzija: 138
109,99 €
109,99 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Endurance različica priljubljenega kolesarskega dresa Bontrager Velocis. Zraven klasičnih funkcij ima Endurance izvedba povečano kapaciteto zadnjih žepov, saj na večjih razdaljah potrebujemo več potrebščin in prigrizkov. Materijal majice je podkrepljen z 37.5™ tehnologijo, katera vzdržuje idealno telesno temperature med športnimi podvigi.

-37.5™ active-particle tehnologija

-YKK zadrga, čez celo dolžino

-Wrapper žep na levem boku za hitri dostop

-3 raztegljivi hrbtni žepi za dodatno prostornino

-Drop-tail podaljšan hrbtni del

-Fitted kroj

-99% Polyester/1% Spandex

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!