BONTRAGER MAJICA RHYTHM TECH BLUE

ID: 5208094
ID: 520809
Velikost: L
Dimenzija: 138
49,90 €
49,90 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Tehnična majica za tehničen teren.

Lahka kolesarska majica Bontrager Rhythm Tech Tee, casual izgleda, vendar polna kolesarsko specifičnih funkcij. Majica je izdelana iz lahke tkanine, katera odvaja vodo in poskrbi za regulacijo telesne temperature. Tehnologija Polygiene® permanentno uničuje neprijetene vonjave, nastale med športnim naporom. Kroj je Semi-Fitted, tako da je ogromno prostora za zaščitno opremo in baselayer.

-Polygiene® tehnologija

-Integrirana krpica za čiščenje očal

-Drop-Tail podaljšan hrbtni del

-Semi-Fitted kroj

-100% Polyester

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!