Luč BONTRAGER GLO/EMBER set

ID: 504308761
ID: 50430876
23,00 €
23,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 3 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
Koper
Spletna trgovina
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Kombinacija prednje bele in zadnje rdeče svetilke, ki se lahko uporabi samostojno, kot dodatna svetilka ali kot rezervna svetilka za uporabo po potrebi.

Kompaktna in stilsko oblikovana svetilka sveti stalno ali utripajoče, dve bateriji CR2032 pa omogočata preko 40 ur delovanja.

Elastičen silikonski trak omogoča nastavitev na različne površine, tudi na čelado.

- bela oz. rdeča dioda LED

- vidna do 600m

- odvisno od načina uporabe se dve bateriji CR2032 iztrošita v 40+/45+ urah

- dva načina delovanja: stalna svetloba in utripanje

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!