Cestna pedala LOOK KEO 2MAX CARBON

ID: 1729824811
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Opis izdelka

Look Keo 2 Max Carbon pedala vam bodo dala samozavest, ki jo potrebujete, da greste preko svojih meja.

Ekipa Look je v celoti preoblikovala obliko pedal KEO 2 MAX, ki se kaže v novi, tanjši konstrukciji s širšo kontaktno površino, kar povečuje učinkovitost pedal in njihov stilski vtis. Kontaktna površina novih KEO 2 MAX ohranja močne linije, po katerih so pedala Look že od nekdaj znana. Njihova širina je bila povečana na 60 mm, s tem je zagotovljena večja stična površina in izboljšana stabilnost stopal med pedaliranjem. To ustvarja neverjetno udobje, ki ga ni mogoče najti pri mnogo drugih pedalih.

Kaj je bilo še izboljšano? Zaradi nove 500 mm² uporabne površine (+ 25% povečanje) je optimiziran prenos moči. Popravljena je bila oblika plošče iz nerjavečega jekla. Sedaj ustreza tistim na ploščicah in ne glede na položaj noge (ta pa je odvisen od kota vzmeti, ki ga uporabljate) ves čas ohranja enako stično površino za še bolj konstantno pedaliranje. Povečanje uporabne stične površine pedala brez dodane teže, izboljša razmerje med močjo in težo, zaradi česar je izdelek še boljši in vam omogoča, da iz sebe iztisnete še več!

Omeniti je potrebno tudi trpežno povečano os iz kromiranega jekla «Chromoly Plus», ki zaradi notranjega krogličnega in igličnega ležaja, nameščenega pod kontaktno površino, izredno dobro prenaša obremenitve in se gladko vrti skozi vso svojo življenjsko dobo. Med kroglični in iglični ležaj je dodana nova komponenta - podložko, ki je bila predhodno uporabljena za držanje igličnega ležaja na mestu, je zamenjal koničasti distančnik. Ta tehnična rešitev zmanjša trenje, poveča pretočnost in posledično zmanjša geometrična odstopanja kar prinaša neoporečno zanesljivost pedal.

Priporočamo!

Lastnosti:

Kakovostni ležaji

Glavnina pedala je iz karbona

Zelo toga in trpežna os pedala iz Chromoly +

kontaktna površina: 500 mm²

8 ali 12° nastavljiv kot vzmeti

17,3 mm višina pedal s ploščico, ki še dodatno izboljša njihovo togost ter tudi tako izboljša prenos energije na podlago

Teža: 125g/pedalo

Skpuna teža: 312g na komplet z blokeji in vijaki

v paketu: pedala, Keo ploščice in vijaki

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!