LOOK PEDALA KEO 2 MAX BLACK

ID: 160870811
ID: 16087080
-20%
0,00 €
79,99 €
prihranek  -79,99 €
-20%
99,99 €
79,99 €
prihranek  20,00 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Vrhunska pedala za cestna kolesa prizanega proizvajalca Look, ki imajo super slog in so neverjetno učinkovita. Za leto 2018 preoblikovana različica že preizkušenega Keo sistema, ki se lahko pohvali z 25% večjo površino pedala (500 mm² površine in širina kar 60mm), ki omogoča več udobja, boljšo stabilnost med pedaliranjem in posledično tudi lažji ter boljši prenos moči na pedalo. Izboljšana je tudi obstojnost samega pedala. Stična ploščica je narejena iz nerjavečega jekla in vlita v samo ohišje pedala. Pedalo ima oversize (povečano) os iz "Cormoly plus" zlitine, ki jo sestavljata os z notranjim krogličnim ležajem in iglični valjčni ležaj, ki je nameščen pod kontaktno površino, kar omogoča dobro prenašanje tovora, torej kolesarjeve teže in njegovega pritiska na pedala, in optimalen prenos moči. Ta tehnična rešitev tudi zmanjša trenje in poskrbi za izredno tekoče delovanje. Priporočamo!

Lastnosti:

Kakovostni ležaji

Os pedala iz Cr-Mo

Glavnina pedala iz kompozita

Površina pedala za vpetje: 500 mm²

Višina stopalke: 17,3 mm

Nastavljiva vzmet 8-12 nm

Keo blokeji in vijaki so vključeni v ceno

Teža: 130 gr (328 gr na par z vijaki)

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!