LOOK PEDALA KEO 2 MAX BLACK

ID: 160870801
ID: 16087080
114,99 €
114,99 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Popolnoma prenovljen model pedal Keo 2 MAX, s tanjšo linijo in večjo platformo, ki še povečuje učinkovitost pogajanja in kvaliteto vožnje. Kontaktna površina novega Keo 2 MAX ohranja močne linije, na katerih je bila zgrajena njegova zgodovina. Širina pedalje bila povečana na 60 mm, da zagotovi večjo platformo in izboljšano stabilnost stopal med poganjanjem. To ustvarja občutek neprimerljivega udobja, ki ga ne najdemo v nobenem drugem pedalu. Zahvaljujoč novi 500 mm² uporabne površine (+ 25% povečanje) je bil prenos moči optimiziran.

Optimiziran je tudi profil osi noveih KEO 2 MAX. Sestavljen iz jeklene osi ""Chromoly Plus"", notranjim krogličnim ležajem, igličnim valjčnim ležajem , ki se nahaja pod kontaktno površino, za ravnanje z bremenom in njegovo optimalno razporeditev. Med ležaja je vrinjena nova komponenta, podložka z distančnikom. Ta tehnična rešitev zmanjšuje trenje, povečuje tekoče pganjanje in posledično zmanjšuje geometrijske tolerance telesa. Izboljšava nudi povečano zanesljivost.

V paketu:

1x par pedal Keo 2 MAX Carbon

1x par blokejev Keo Grip cleats (prilagodljivih)

Lastnosti:

Uporaba: rekreativni in tekmovalni kolesarji

Ohišje: Karbon

Os: Cromoly +

Ležaji: 1x krogljični ležaj,1x iglični valjčni ležaj

Višina: 17,3 mm

Razdalja med pedalom in gonilko: 53mm

Površina platforme: 500 mm²

Blokeji: Keo Grip

Teža: 125 g (312 g/ par z blokeji in vijaki)

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!