LOO BLOKEJI KEO CESTNI GRIP GREY

ID: 410251
ID: 41CVT025
Namembnost: 2
23,99 €
23,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 2 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Koper
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Blokeji LOOK Keo Grip so namenjeni za uporabo z pedali Look. Sistem zagotavlja varno zapenjanje in odpenjanje. Oblika blokejev omogoča odlično razmerje med težo, prenosom moči in varnostjo. Protidrsna zaščita na blokejih omogoča varnejšo hojo.

SPECIFIKACIJE:

- protidrsna zaščita

- za cestno uporabo

- 4mm bočne nastavitve

- 12mm dolžinske nastavitve

- teža: 68g (par z vijaki)

- priloženi vijaki (6 kosov) in podložke (6 kosov)

- sestava: polyoxymethylene

- kot odpiranja: 4.5°siva

Standard KEO je bil narejen s ciljem nižanja teže blokejev in pedal ter zagotavljanja kompatibilnosti z vsemi vrstami čevljev na tržišču.

Zapenjanje in odpenjanje je zanesljivo in varno.

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!