BONTRAGER KRMILO COMP VR-C 420MM ROAD

ID: 505647681
ID: 50564768
Velikost: 42CM
39,99 €
39,99 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Bontrager Race VR-C (compact) oblika ponuja isti doseg kot Bontrager VR z 10 mm krajšim spustom krmila, kar dovoljuje kolesarju hitrejši oprijem spodnjega dela brez pretiranega sklanjanja.

Material: 6061-T6 aluminij

VR-C dizajn dovoljuje krajšo oddaljenost krmila in spust, toda ohranja klasičvo VR obliko Kompatibilno z aero clip-on dodatki za krmilo. Lasersko vgravirane označbe za nastavitev zavornih ročic.

SPECIFIKACIJE:

- Širina: od 380mm do 460 mm

- Spust krmila: 125 mm

- Oddaljenost krmila: 85 mm

- Širina vpetja: 31.8 mm

- Teža: 300 - 320g

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!