Krmilni ležaj CANNONDALE SI TAPERED DROP IN AKCIJA

ID: 61350191
ID: 61K35019
-60%
69,95 €
27,99 €
prihranek  41,96 €
-60%
69,95 €
27,99 €
prihranek  41,96 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Originalni krmilni ležaj Cannondale SI Tapered Drop In. Če morate okvir Si Lefty ali Headshok predelati za uporabo standardnih 1,5"-1/8"  vilic, je to krmilni ležaj, ki ga potrebujete.

To je za okvirje Si, ki imajo glavo okvirja narejeno za uporabo  brez šalčk. Zraven sodijo tudi Rize/RZ, Scalpel 29, Flash, serijo F-Si 1. generacije in mnogi drugi.

Tehnične podrobnosti

Lower cup extends the head tube approximately 12mm.

Kit includes:

Top Plate

Upper and lower bearings

Three micro spacers

Upper wedge

Upper Reducer

Lower cup

Crown race

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!