Cestno kolo CANNONDALE CAAD OPTIMO 1 alpine blue

ID: 1410120484
ID: 10C14101M2048
Barva: MODRA
Velikost: 48
Dimenzija: 125
ID: 10C14101M2051
Barva: MODRA
Velikost: 51
Dimenzija: 125
1.499,00 €
1.499,00 €
1.499,00 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Izberite velikost Izberite velikost
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Kolo, ki je nastalo na podlagi izkušenj iz največjih kolesarskih dirk na svetu. CAAD Optimo 1 je prvovrstno kolo za vsakega novega kolesarja, ki se je šele odločil, da bo s kolesom odkrival svet, se ponaša z enem od najlažjih okvirjev v svojem razredu.

Okvir iz aluminija s tehnologijo SmartForm C2 in SAAVE, ki ga odlikuje izjemna torzijska togost, lahkotnost, udobje in geometrijo ki izhaja iz zmagovalnega modela CAAD13, ki omogoča kolesarju optimalen položaj med aerodinamičnostjo ter udobjem.

Odlične lastnosti okvirja in karbonske vilice pa so dopolnjene s Shimano 105 komponentami, za nemoteno, tiho in hitro prestavljanje.

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Komentarji (1)
Vedran Stojanovic,  04.January.2023.
Narucen bicikl i dostavljen jako brzo. Zaposlenici u funsport jako uljudni i profesionalni. Bicikl top udoban, brz i jako lijep. Sve pohvale odlican je.