Kolesarska čelada UVEX RISE white D10

ID: 41005502172
ID: 4100550217
Barva: BELA
Velikost: L
-20%
119,99 €
95,99 €
prihranek  24,00 €
-20%
119,99 €
95,99 €
prihranek  24,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Ultra moderna kolesarska čelada Uvex Rise, ki navdušuje z nizko težo, odličnim prezračevanjem in visoko zaščito. Uvex Rise je popolna čelada za kolesarje, ki iščejo vrhunsko čelado s katero bodo lahko premikali meje svojih zmogljivosti. Poleg svoje aerodinamične oblike in nizke teže, preko IAS fit sistema nudi tudi izjemno dobro prileganje vaši glavi, saj si jo lahko nastavite ne samo po širini, ampak tudi po višini. Dvojna inmould tehnologija v kalupu zagotavlja visoko odpornost na udarce, čelada pa ima za še večjo zaščito, izbočen zadnji del. Odlično prezračevanje omogoča 11 velikih prezračevalnih kanalov. 

Lastnosti:

  • primerna za cestno kolesarjenje
  • Inmould tehnologija zagotavlja visoko varnost
  • izbočen zadnji del poveča zaščito vaše glave
  • sistem za enoročno odpiranje
  • 11 ventilacijskih kanalov zagotavlja odlično prezračevanje
  • IAS fit zagotavlja ​popolno prileganje v vseh smereh
  • hitrosušeče blazinice v notranjosti čelade
  • standard EN 1078
  • teža od: 240 g
  • velikosti: S/M (52-56cm), L/XL (56-59cm) 
Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!