Ključavnica HIPLOK Z LOK COMBO black

ID: 2253371
ID: ZCOM1AB
19,99 €
19,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 2 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Koper
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

HIPLOK Z LOK COMBO ponuja enako revolucionarno lahko, nastavljivo obliko ključavnice kot originalni Z LOK, vendar z dodatnimi prednostmi večjega obsega zaklepanja in 3-mestne kombinacije mehanizma s funkcijo ponastavitve.

Je idealna spremljevalka med vožnjo saj je dovolj majhna za žep majice, vendar nudi zanesljivo varnost za postanek med vožnjo ob kavi. Presenečeni boste tudi nad številnimi načini uporabe. Ne glede na to, ali se uporablja kot popolna kratkoročna varnost opreme, zaščita, medtem ko je kolo na strešnem prtljažniku, ključavnica za smuči, je uporaba ključavnice Z LOK COMBO neskončna.

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!