Ključavnica HIPLOK V1.50 ORIGINAL black

ID: 2253971
ID: V150AB
Barva: ČRNA
89,99 €
89,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Vrhunska prenosljiva ključavnica za kolo Hiplok ORIGINAL je visokovarnostna verižna ključavnica z verigo iz kaljenega jekla in obeskom iz kaljenega jekla debeline 12 mm. S Hiplokovim patentiranim zapenjanjem pasu se prilagodi tako, da se prilega pasu med vožnjo, kar omogoča preprost način, da jo vzamete s seboj. Hiplok ORIGINAL ključavnica je opremljena s 3 kodiranimi zamenljivimi ključi, snemljivim pralnim tulcem iz kaljenega najlona in Hiplokovo doživljenjsko garancijo.
 

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!