Ključavnica HIPLOK LITE COMBO black/pink

ID: 2258691
ID: LT1BP
64,99 €
64,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

NOSLJIV DIZAJN

Ključavnica Hiplok LITE ima Hiplokovo patentirano nosljivo zapenjanje, ki se prilagodi vašemu pasu, kar zagotavlja varen in priročen način nošenja ključavnice.

DOKAZANA VARNOST

Hiplok LITE je ključavnica ima 8-milimetrski obesek iz kaljenega jekla vrhunske kakovosti in 6-milimetrsko verigo za zaščito vašega kolesa. Neodvisno odobreno s strani strokovnjakov pri Sold Secure in SBSC.

BREZ SKRBI

Manj skrbi, več užitkov v vožnji. Ključavnica LITE je zasnovana z uporabo najkakovostnejših materialov, izdelanih tako, da vzdržijo preizkus časa. 

DOŽIVLJENSKA GARANCIJA

Skoraj vse Hiplok ključavnice so podprte z doživljenjsko garancijo, to pa priča o njihovem prepričanju, da je ključavnica Hiplok LITE kakovosten varnostni izdelek, ki mu lahko zaupate vi in drugi kolesarji po vsem svetu.

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!