Ključavnica HIPLOK DC KEY black

ID: 2254321
ID: DC1AB
69,99 €
69,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 2 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Koper
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

S Hiplokovim patentiranim sistemom CLIP+RIDE se ključavnica Hiplok DC pripne na pasove in trakove za torbo, zaradi česar je zelo preprosta za transport. Za to poskrbi tudi dodatni 1-metrski jekleni kabel . Kompakten 13-milimetrsko obesek iz kaljenega jekla je zgrajen tako, da prenese močne napade nepridipravov.

DOŽIVLJENSKA GARANCIJA

Skoraj vse Hiplok ključavnice so podprte z doživljenjsko garancijo, to pa priča o njihovem prepričanju, da je ključavnica Hiplok DC KEY kakovosten varnostni izdelek, ki mu lahko zaupate vi in drugi kolesarji po vsem svetu.

Tehnične podrobnosti
  • Visokovarnostna ključavnica in kabel
  • Patentirana oblika Clip+ride za enostavno prenašanje
  • 13 mm vrhunski kaljeni jekleni obesek
  • Odsevni detajl
  • Priložen 1 m jeklenega dodatnega kabla
  • Doživljenjska garancija
  • Teža: 1150g

 

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!