FOX ROKAVICE DEFEND BLACK

ID: 233030211
ID: 23303-021-L
Velikost: L
Namembnost: 15
Dimenzija: 138
35,00 €
35,00 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Defend kolesarske rokavice Fox nudijo vsestransko vzdržljivost, za vse vrste terenov in stile voženj. Fox rokavice so lahke in udobne za nosit, dlan rokavice je tanka vendar izredno odporna in vzdržljiva. Kolesarske rokavice Defend so namenjene vsek, ki želijo veliko mero funkcionalnosti in zaščite v lahkem profilu rokavice. Dlan rokavice Fox je dodatno funkcionalna, saj združuje napredno tehnologijo TruFeel, za boljši oprijem in kontrolo na kolesu. Konice prstov so funkcionalne in občutljive na dotik telefona. Izredno udobne kolesarske rokavice Fox, se bo udobno prilega vsem oblikam rok, saj so neverjetno raztegljive, na vrhnji strani dlani, pa so dodatno zaščitene.

LASTNOSTI KOLESARSKE ROKAVICE FOX:

-Defend kolesarske rokavice Fox

-Konstrukcija raztegljiva v vse 4 smeri

-Enojna Clarino dlan s strateško rezporejenimi ventilacijskimi točkami

-Raztegljivi in zračni prstni predel

-Rahla zaščita pred udarci na zgornjem delu

-Touch screen kompatibilne

-TruFeel dlan za boljši občutek in oprijem na kolesu

-Stiskan neopren pri zapestju za varno prileganje

MATERIAL:

-56% Poliamid najlonnylon / 15% Polivinil klorid / 10% Poliuretan/ 8% Neopren/ 6% Poliester / 5% Elastan

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!