FOX OČALA MAIN STRAY WHITE D10

ID: 258340082
ID: 25834-008-OS
Barva: BELA
-19%
36,99 €
29,99 €
prihranek  7,00 €
-19%
36,99 €
29,99 €
prihranek  7,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 2 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Koper
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Nova izpopolnjena očala Main, imajo večje vidno polje, troslojno peno in tearoff funkcijo, in so s tem postala najboljša vrednost za malo denarja.

Nov sistem menjanja leč, je sedaj enak za nove Airspace in Main očala, tako boste lahko isto lečo uporabili za oboje očala.

LASTNOSTI:

  • Variable Lens System™ (VLS).
  • Troslojna pena in flis obloga zagotavlja vrhunsko absorpcijo znoja.
  • Nedrseči silikonski trak se odlično oprime čelade.
  • Priložena je zaščitna torba iz mikrovlaken.
Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!