DELITE GT TOURING HS UGM

ID: 47005012014660906
ID: 470-05012014660906
Barva: URBAN MAT SIVA
Velikost: 56
Dimenzija: 121
6.999,00 €
6.999,00 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Riese&Muller Delite GT Touring je pravo kolo za vsako pot. Pa naj bo to vsakodnevni izlet po mestnem okolišu, daljši izleti z dodatnimi potovalnimi torbami ali pa kakšna že bolj adrenaliska vožnja po sosednjem hribu.

Kvalitetno ter učinkovito sprednje in zadnje vzmetenje, močan Boschev Preformance CX motor z 625W integrirano baterijo ter velika izbira dodatne opreme naredi to kolo zelo privlačno. 

Vi izberete destinacijo ostalo pa opravi Riese&Muller Delite

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!