Disk zavora SHIMANO MT501-MT520 PREDNJA black

ID: 455011001
ID: 45EMT501EJLFPRA100
129,99 €
129,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Zavorna ročica Shimano BL-MT501 zagotavlja visoko zavorno moč in dobro odzivnost SERVO WAVE in združljivost z I-spec II.

Sprednja zavora Shimano BL-MT501(L) BR-MT520(F) čr. 

 

Tehnične podrobnosti

Gladka in trpežna zasnova glavnega cilindra

Zanesljiva moč in toga oblika zavor je odlična za vse sloge vožnje z gorskim kolesom

SERVOWAVE zavorna moč

SHIMANO Mineral zavorno olje

Zavorna čeljust Shimano BR-MT520, z močno 4-batno zasnovo, poveča zaupanje kolesarja v zavore in doseganje limitov ob spustih.

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!