Disk zavora SHIMANO DEORE 4-batna desna

ID: 45612011701
ID: 45EM61201JRRXRA170
145,99 €
145,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Shimano Deore M6120 so zanesljive in močne hidravlične zavore z 2 in 4-batno različico čeljusti, in to v preprostem ter cenovno ugodnem paketu. Nov model se lahko pohvali z enakim glavnim cilindrom kot dražji SLX in XT različici, hkrati je sedaj v čeljusti mogoče dodati zavorne obloge s hladilnimi rebrci. Servo Wave tehnologija pomeni, da se z začetnim stiskom zavorne ročice, ploščice hitro približajo disku, nato pa se razmerje med stiskom ročice in stiskom batkov v zavorni čeljusti povečuje v prid batkov, kar se pozna na modulaciji ter povečani zavorni moči. 4-batne M6120 zavore so tako odlična izbira za vsa Enduro in Downhill gorska kolesa.

Tehnične podrobnosti
  • Premer batkov: 22 mm
  • 4-batna čeljust
  • Enostavna nastavitev odmika ročice
  • Servo Wave tehnologija
  • Fenolni batki za boljše prenašanje vročine
  • Mineralno olje
  • Kompatibilno z zavornimi oblogami: D02S metal, D03S resin
  • V kompletu dobite zavorno ročico, čeljust, zavorne obloge, 1700 mm dolgo zavorno cev
  • Rotor NI priložen. Izberete ga lahko med priporočenimi izdelki
Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!