Kolesarska čelada UVEX RUSH VISOR matte grey D10

ID: 41002803155
ID: 4100280315
Velikost: 55-58
-20%
149,99 €
119,99 €
prihranek  30,00 €
-20%
149,99 €
119,99 €
prihranek  30,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 2 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Spletna trgovina
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Še nikoli prej nista bila stil in varnost tako tesno združena kot pri čeladi Uvex Rush Vizir. Ta čelada z vizirjem naslednje generacije navdušuje mestne voznike z minimalističnim in elegantnim dizajnom, visoko stopnjo udobja za uporabnika in izjemno varnostjo. Integriran vizir z rahlo zrcalnim ščitom zagotavlja optimalen pogled.

Izjemno kul in izjemno varen – kdor še vedno vidi kolesarske čelade kot neudobne in neprivlačne, naj si uvex rush vizir ogleda pobliže ali, še bolje, preizkusi. Vsestranska čelada z vizirjem je enako domača kot del poslovnega outfita ali v kombinaciji z oblačili za prosti čas.

Navdušuje s svojim elegantnim videzom ter vrhunskim udobjem in varnostnimi funkcijami.

Zahvaljujoč sistemu prilagajanja velikosti 3D IAS se super lahka čelada v kalupu prilagaja po višini in širini, da se prilega vsaki obliki glave.

Globoko izrezan vratni del nudi dodatno zaščito v mestni džungli.

Za boljšo vidljivost ob nastopu mraka je vizir uvex rush opremljen z vtičnico LED ter odsevnimi trakovi in logotipi.

Vizir za vse vremenske razmere z razširjenim vidnim poljem v litemirror silver (kategorija 1) zagotavlja optimalno zaščito oči pred soncem, vetrom in drugimi okoljskimi vplivi v cestnem prometu.

  • Velikosti: S/M (55-58cm), L/XL (58-61cm)
Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!