Rokavice CANNONDALE BLAZE PLUS black AKCIJA

ID: 25324501
ID: 2G450S/BLK
Velikost: S
Dimenzija: 145
-70%
49,90 €
14,99 €
prihranek  34,91 €
-70%
49,90 €
14,99 €
prihranek  34,91 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Cannondale Blaze Plus so najtoplejše eno slojne rokavice pri Cannondalu. Odlične rokavice za nizke temperature, ščitijo proti vetru in vodi. Za udobje skrbi softshell material, ki je mehek in se hitro suši. Material na prstih omogoče uporabo elektronskih naprav na zaslon. Na prstih je tudi plast silikona, ki omogoča boljše zaviranje ali prestavljanje.

Specifikacije

-Softshell materijal

-Plast silikona na prstih

-Artic 2.0

-Omogočajo uporabo zaslonov

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!