Meh CAMELBAK CRUX 2L

ID: 234931
ID: 23493
Velikost: 2L
-11%
37,99 €
34,00 €
prihranek  3,99 €
-11%
37,99 €
34,00 €
prihranek  3,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 2 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Koper
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

"Več kot samo meh za vodo. CRUX je člen, ki vas povezuje z vašim hidracijskim sistemom.

Neopazno je vgrajen v naše nove nahrbtnike. Novi CRUX meh ima veliko novosti od predhodnika.

CRUX:

20% več tekočine po požirku, hitrejši pretok vode nudi več avanture. Lahko odpiranje/zapiranje nepropustnega pokrova. Nepropusten ventil cevke. Tekočina kadar jo in ne kadar je NE želite. Ergonomsko oblikovan ročaj za polnjenje z eno roko. Membrana/opna med stranicami omogoča nizek profil za lažje vlaganje meha v nahrbtnik. Brez BPA / BPS / BPF. HYDROGUARD™ Protimikrobna tehnologija zavira razvoj bakterij v mehu in cevki. BIG BITE™ Ustnik omogoča enostavno pitje in je samotesnilen po vsakem požirku. Nič več nadležnega kapljanja. QUICK LINK™ SYSTEM Odklopite cevko od meha s samodejnim tesnilnim ventilom ki preprečuje kapljanje. Meh ima doživjensko garancijo za napake ob normalni uporabi.

GARANCIJA: CamelBak Lifetime Got-Your-Bak Guarantee, doživljenjska garancija. Vključuje Nahrbtnik CAMELBAKe, bidone, steklenice in dodatke za primere napak v proizvodu, materialu ali izdelavnih napak. Garancija ne vključuje poškodb zaradi normalne uporabe, izrabe ali iztrošenja izdelka zaradi uporabe.

Prostornina 2l

Teža: 210gr

Barva: Modra"

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!