Torba BONTRAGER RAPID PACK black

ID: 505443781
ID: 50544378
Barva: ČRNA
-21%
51,99 €
40,99 €
prihranek  11,00 €
-21%
51,99 €
40,99 €
prihranek  11,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 3 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
Koper
Spletna trgovina
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Dogodivščinam naproti z Bontrager ADVENTURE torbico, oblikovano za montažo na glavni del okvirja. Enostavna oblika, enostavna montaža, robustna zadrga in vodoodporni materijal, poskrbi, da ste pripravljeni na vse. Vsaka Adventure torbica je opremljena z večjim, glavnim, predalom, v katerem se nahaja več manjših prostorov za organizacijo vaših kolesarskih potrebščin. Na voljo so tri različne velikosti Adventure torbice.

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!