Senzor BONTRAGER DUOTRAP S ANT+ HITROSTI&KADENCE

ID: 504379601
ID: 50437960
52,99 €
52,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 4 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Koper
V roku petih dni
Spletna trgovina
V roku petih dni
Dobavljivo po naročilu
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Pozabite na vezice!

Brezžično tipalo Bontrager DuoTrap se namesti neposredno v spodnjo cev zadnjega trikotnika določenih cestnih koles Trek. Kolo s tem ohrani čist videz in aerodinamiko, namestitev pa poteka le nekaj sekund. Tipalo, ki deluje po protokolu ANT+ in Bluetooth smart (s frekvenco 2,4 GHz) meri hitrost in kadenco.

Tipalo se lahko uporablja s kolesarskimi računalniki Bontrager Node in računalniki drugih proizvajalec, ki za komuniciranje uporabljajo protokol ANT+ ter Bluetooth SMART.

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!