BONTRAGER SEDEŽNA OPORA DROPPER LINE 31.6/150MM

ID: 505609251
ID: 50560925
Velikost: 31.6/150
Dužina: 150mm
215,99 €
-20%
269,99 €
215,99 €
prihranek  54,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Bontrager DROPPER LINE je hidravlična, potopna sedežna opora z žičnim upravljanjem, primerna za enostavno montažo na kolesa z notranjo napeljavo vodil in žic. Omogoča neomejeno prilagajanje višine sedeža med vožnjo, glede na situacijo na trailu. Manj premikajočih delov in boljša tesnila, pomenijo enostaven servis, kateri ni prav pogost.

Opora enostavno deluje!

-Ergonomsko oblikovana “under-bar” ročica za upravljanje

-Neomejeno prilagajanje višine

-Dvovijačna glava omogoča enostavno nastavitev in montažo sedeža

-Notranja napeljava vodila

-“on-bar” ročico je možno dokupiti

-Premer: 31.6mm

-Dolžina: 445mm

-Hod: 150mm

-Teža: 590g

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!