Pedala BONTRAGER LINE ELITE green

ID: 505775726
ID: 50577572
-10%
51,99 €
46,99 €
prihranek  5,00 €
-10%
51,99 €
46,99 €
prihranek  5,00 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 4 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Koper
V roku petih dni
Spletna trgovina
V roku petih dni
Dobavljivo po naročilu
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Bontrager LINE ELITE so Flat pedala oz. ploska pedala z večjo platformo, katera uporablja večina gorskih kolesarjev. Pedala so narejena iz izjemno trpežnega najlonskega kompozita in trpežne osi, z zaprtimi ležaji. Pini so zamenjljivi in nastavljivi.

-Trpežna os

-Zaprti ležaji

-Najlon

-Zamenljivi in nastavljivi pini

-Montaža z 15mm viličastim ali 6mm imbus ključem

-Teža: 354g

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!