BONTRAGER OBROČNIK AEOLUS PRO 5 DISC TLR PREDNJI BLACK/GREY

ID: 505627511
ID: 50562751A
574,99 €
574,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Je napočil čas za nadgradnjo vašega kolesa na karbonske obročni? Bontrager AEOLUS PRO 5 TLR so prav to…. Oblikovani in testirani za perfekten upgrade. Obročniki, v celoti iz OCLV karbonskih vlaken ponujajo profesionalni nivo aerodinamičnosti, vzdržljivosti in teže, z 50mm profilom in disk zavorami, v cenovno dostopnem paketu. Za kolesarje z željo po performance-u karbonskih obročnikov.

-D3 Dual Directional Design: aerodinamičen profil ustvari majhen upor iz strani plašča ter iz strani obroča

-OCLV karbon: najnaprednejši karbon, ki je peresno lahek ter izjemno vzržljiv

-Tubeless ready (TLR) – TLR trak in TLR ventil sta priložena

-Direktno vpetje naper v pesto: izboljšana ojačana opora naper za bolj tog obročnik

-50mm visok OCLV karbon (27mm zunanja širina, 19.5mm notranja širina), DT račna, DT SWISS Aerolite napere z Alpina tuljavkami

-Centre lock pesta z 12mm Thru-axle osmi, Bontrgaer 24 point engagement, 3 pawl račna

-Kompatibilnost s Shimano 10/11 in Sram 10/11 verižniki, možna predelava z adapterji na quick release ali 15mm osi

-Teža: 780g (front), 940g (rear)

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!