BONTRAGER HLAČE VELLA KNICKER BLACK/PINK ŽENSKE

ID: 5055440714
ID: 50554407
Velikost: L
Dimenzija: 138
54,99 €
54,99 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Hlače so zasnovane iz Profila Power tkanine in imajo pas v stilu pajkic za yogo. Všit je tudi Cirra InForm vložek za brezkompromisno udobje na kolesu.

-inForm BioDynamic Cirra™ podloga, specifično ergonomsko oblikovana za ženske

-Profila Power tkanina

-Reflektivni elementi za boljšo vidljivost in večjo varnost

-Inseam: XS–S 17.5"/45 cm, M–2XL 18"/46 cm

-Fitted kroj

-73% Nylon/16% Polyester/11% Elastane

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!