Hlače BONTRAGER RHYTHM blue AKCIJA

ID: 505208321
ID: 50520832
Velikost: XS
Dimenzija: 155
-70%
104,90 €
30,99 €
prihranek  73,91 €
-70%
104,90 €
30,99 €
prihranek  73,91 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Lahke in udobne kratke hlače iz tehničnih materijalov za vsakega gorskega kolesarja. Bontrager Rhythm so vzdržljive kratke hlače, z dovolj prostora za nujne potrebščine za agresivnejši stil vožnje.

-Lahke in vzdržljive

-Nastavljiv pas

-2 stranska žepa + žep za telefon

-14" (36 cm) in-seam

-Semi-fitted kroj

-Brez podhlač oz. Linerja

-100% Polyester

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!