BONTRAGER HLAČE EVOKE BLACK

ID: 504344191
ID: 50434419
Velikost: S
Dimenzija: 145
109,90 €
109,90 €
Izdelek trenutno ni na voljo
Vnesite svoj e-naslov o katerem vas bomo obvestili ko bo izdelek spet na voljo.
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Popolna kombinacija funkcionalnosti in udobja. Bontrager EVOKE so kratke hlače, izdelane iz lahkega, ter raztegljivega materiala, semi-fitted kroja za performance, vendar še vedno z dovolj prostora za gibanje. Podhlače oz. Liner je odstranljiv, tako da so hlače odlične tudi za vsakodnevno rabo, tudi brez kolesa.

-Odstranljiv liner s podlogo

-Dva prednja žepa + skriti žep za telefon

-Zadnja žepa z zadrgo

-Nastavljiv obseg pasu

-Možna uporaba s pasom

-Semi-Fitted kroj

-Hlače: 90% Polyester/10% Spandex

-Liner: 89% Polyester/11% Spandex

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!