Kolesarske galoše BONTRAGER RXL MTB WATTERPROF black

ID: 504321941
ID: 50432194
Velikost: M
Dimenzija: 141
-50%
67,90 €
33,95 €
prihranek  33,95 €
-50%
67,90 €
33,95 €
prihranek  33,95 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Koper
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Sedaj vreme ni več izgovor, saj Bontrager ponuja odlične galoše RXL. Tkanina Profila Softshell skrbi, da vam mraz ne pride več do živega, prav tako pa nudi odlično zaščito proti dežju. Ježek na vrhu galoš preprečuje vnos blata v njeno notranjost, zadrga pa omogoča lažje obuvanje in sezuvanje. RXL waterproof Softshell galoše omogočajo, da vam vaši MTB kolesarski čevlji služijo čez celotno leto, tudi ko nastopijo nižje temperature ali ko dežuje.

Specifikacije:

- Profila Softshell

- barva črna

- vodoodporna zadrga YKK za lažje obuvanje

- ježek za lepše prileganje zgornjega dela

- ojačan rob za daljšo življenjsko dobo

- odsevni napisi

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!