BONTRAGER BREZŽIČNA KONTROLNA ENOTA ZA LUČI

ID: 505028651
ID: 50502865
49,90 €
49,90 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Dostava
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije

Vračilo izdelkov v roku 30 dni

Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

Dobrodošli v prihodnost.

Bontrager TRANSMITR je daljinski upravljalnik, s pomočjo katerega lahko upravljate z največ 7 napravimi, preko ANT+ protokola.

Idealno za upravljanje s kolesarskimi svetilkami, npr. prižigate in ugašate, izbirate različne načine delovanja svetilk (dolga, kratka, utripanje itd.), v končni fazi pa lahko tudi uporabite Flare RT zadnje svetilke, kot smerokaze.

S pomočjo nastavljivega nosilca je možno TRANSMITR pritrditi na praktično vsako krmilo.

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!