Vsi članki
05.12.2023.

Edinstveni ste. Tudi vaše kolo bi moralo biti.

Izstopajte iz množice in si sestavite svoje sanjsko kolo. Trekov Project one program vam omogoča ravno to. Neskončna paleta barv, osupljivi dizajni Trekove ekipe umetnikov in nabor vrhunskih komponent priznanih proizvajalcev kolesarskih komponent pušča domišljiji prosto pot.

KAJ SPLOH JE TREK PROJECT ONE ?

Trekov Project One program vam omogoča, da si popolnoma prilagodite kolo svojim potrebam, željam od okvirja do pogona in vsega vmes. Na vozne lasnosti najbolj vpliva ravno prava izbira okvirja, dolžina opore krmila, širina krmila, dolžina pogona in še bi lahko naštevali.......

In ja, barva je še vedno pomembna, vendar ne le na očitnih mestih. Predstavljate si, da ne izberete različne barve le za okvir ampak tudi za sedež, sedežno oporo in celo oporo vašega krmila.

KATERI MODEL JE NA VOLJO V PROGRAMU PROJECT ONE?

V Trekovem Project One programu je sedaj na voljo kar nekaj cestnih in gravel modelov kot so Madone SLR, Domane SLR, Domane+ SLR, Emonda SLR, Checkpoint SLR ter Speed Concept na žalost pa trenutno ni več gorskih koles. Verjamemo, da bodo v prihodnosti le ti zopet na voljo, saj top modeli Supercaliber SLR, Top Fuel 9.9, Fuel EX 9.9, Slash 9.9 in ostali želijo izstopati v vseh pogledih.

KAKO POTEKA TREK PROJECT ONE?

Sam proces konfiguriranja je zelo enostaven. Ko s prodajalcem izberete pravi model kolesa, je naslednji korak obisk spletnega mesta Project One in začetek sestavjanja sanjske celote.

Prvi korak je izbira barve okvirja in na voljo so resnično izjemne barvne kombinacije. Če želite še več in nekaj res unikatnega si lahko omislite Designer serijoICON serijo ali Ultimate serijo zasnovane za ljudi ki želijo izstopati.

Naslednji korak je izbira vašega pogona in ostalih komponent kolesa. Izbirajte med skupinami cestnih komponent, kot so Shimano 105 (Di2), Ultegra (Di2), Dura ACE (Di2) ali SRAM Rival, SRAM Force ali SRAM RED. Če niste prepričani o prednostih različnih pogonskih sklopov se posvetujte z nami. Naši kolesarski strokovnjaki vas bodo z veseljem poučili in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vas.Pomislite še na obročnike, pnevmatike, krmila, krmilne in gonilne ležaje, opore krmila, trak krmila, sedež,... Prava izbira le teh je ključna za najboljše vozne lasnosti kolesa in užitek v vožnji. Za stranke, ki so preobremenjene z neštetimi možnostmi, Trek ponuja že v naprej konfigurirane kombinacije komponent, ki so podane glede na dosedanje izkušnje njihovih strokovnjakov.
Možno je tudi, da ima stranka že izbran model kolesa ter seznam željenih komponent s primernimi merami, ki so ga prejeli pri bike-fittingu. V tem primeru se izbere le še barva oziroma željeni design in vaše sanjsko kolo je TU!

Ti eksluzivni modeli so lahko dobavljivi tudi že v 30ih dneh od dneva naročila.

ZAKAJ PROJECT ONE?

Project One vam daje priložnost, da uresničite svoje sanje in s kolesom, ki je popolnoma prilagojeno vašemu stilu vožnje ter okusu zasijete v vsem sijaju.

OGLEJTE SI NEKAJ VRHUNSKIH PRIMEROV

VABLJENI V FUNSPORTS, DA SKUPAJ SESTAVIMO KOLO VAŠIH SANJ

Funsports Ljubljana - Cesta v Kleče 9, 1000 Ljubljana. Tel: 01 510 49 40. Email: [email protected]

Funsports Koper - Pristaniška ulica 14, 6000 Koper. Tel: 05 630 25 25. Email: [email protected]

 

Komentiraj članek

Oceni izdelek

Komentarji (2)
Petra Baus,  14.December.2023.
S prijaznim prodajalcem smo skreirali 2 Super Caliber-ja v programu Prokect One. Hvala za pomoč pri izbiri komponent in barvi!
Petra Baus,  13.December.2023.
S partnerjem sva v trgovini Funsports ob pomoči prijaznega prodajalca izbrala kolesa Super Caliber, ki smo ju pobarvali s programom Project One. Tako sta nastali dve lepi kolesi. Eno je perla belo z gold rose napisom in deluje ženstveno, drugo pa je mat črno z gold rose napisom. Skupaj sta kot par. Hvala za pomoč pri izbiri komponent in potrpežljivosti z "barvanjem"!