Vsi članki
07.02.2024.

Trekov najbolj popularen model Marlin je z novo sezono zajadral v kategorijo električnih koles.  Novi Trek Marlin+ vam nudi vso vsestranskost, po kateri hrepenite, z dodatkom elektro pomoči za gladke vzpone in lahkotno potovanje. Vanj so zapakirali najboljše iz obeh svetov – zmogljivost in cenovno dostopnost. Preberi več v nadeljevanju...

 

 

Spoznajte nove poti, oglejte si mesto in uživajte povsod vmes z novim gorskim  e-kolesom, ki zmore vse. Trek Marlin+ je električno prednjevzmeteno gorsko kolo, ki vas bo navdušilo. Njegove glavne značilnosti so:

  • Asistenca motorja pri vožnji do 25 km/h

  • Moč motorja od +50 Nm

  • Baterija velikosti 400 Wh

  • Doseg z enim polnenjem 2 - 4 h (odvisno od izbranega načina vožnje).

VOŽNJA JE ŠE BOLJ ZABAVNA

Lahko se strinjamo, da večino časa uživamo v stvareh in dejavnostih, ki so preproste. Enako je z vožnjo s kolesom, sploh če govorimo o vožnji z električnim kolesom. Kolesa Marlin+ so opremljena z Boschevo tehnologijo, ki je "skrita" v okvirju kolesa, kar daje voznikom občutek brezskrbnosti in večjo osredotočenost na vožnjo.

BOSCH-ov AUTO-MODE

Z novo tehnologijo AUTO-MODE v Boschevem motorju boste več vrteli pedala in manj pritiskali na gumbe. Motor bo v samodejnem načinu sam prepoznal, kakšno stopnjo pomoči potrebujete, tako da bo vrtenje pedal lažje in s pravo količino ojačitve.

Vgrajena baterija Bosch CompactTube 400 Wh je skrita znotraj spodnje cevi okvirja in na ta način poleg bolj kompaktne in lepše estetske zasnove celotnega kolesa ščiti baterijo pred zunanjimi elementi.

Kontrole tik ob ročajih krmila skrbijo da vam med vožnjo nikoli ni treba umakniti rok s krmila. Bosch Purion 200 je opremljen z zaslonom na njem pa najdete informacije o stanju baterije, ocenjenem dosegu in hitrosti, s katero se premikate.

KARAKTERISTIKE MARLINA+

Trek Marlin+ je bil narejen na isti platformi našega najbolj prodajanega modela Marlin. To pomeni, da dobite enako kvaliteto vožnje in vsestranskost kot pri tradicionalnem Marlinu, vendar z malo dodatne pomoči.

SPOSOBEN TERENSKIH PUSTOLOVŠČIN
Modeli Marlin+ so opremljeni s sprednjim vzmetenjem s hodom 120 mm in novo moderno geometrijo okvirja MTB, ki narekuje bolj položen kot vilic 66,5°, to pa v praksi pomeni ,da ga z lahkoto odpeljete tudi na kakšne bolj zahevne terene.

ODLIČNO SE BO ZNAŠEL TUDI V MESTU

Nosilci za blatnike, zadnji nosilci prtljažnika in možnost namestitve tačke so le del opreme, ki bistveno olajšajo vožnjo po mestu in uporabo kolesa kot vsakodnevnega prevoznega sredstva. Model Marlin+ ponuja vse opisane možnosti nadgradnje, za več pa se pozanimajte pri naših prodajalcih.

KAJ PA, ČE ŽELIM VOZITI DLJE?

Če vam baterija z zmogljivostjo 400 Wh, s katero so opremljena kolesa Marlin+, ni dovolj, imate možnost nadgradnje z dodatno baterijo Bosch PowerMore, ki nudi 250 Wh kapacitete, kar poveča doseg za več kot 60%.

NA VOLJO BO MARLIN+ 6 IN MARLIN+ 8

ZA VSE OSTALE INFORMACIJE O DOBAVLJIVOSTI NAS POKLIČITE NA 01 510 49 40 ALI PA NAM PIŠITE NA [email protected].

 

 

 

 

 

 

Komentiraj članek

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!