Vsi članki
11.07.2022.

Luč sveta je ugledala že sedma generacija Treka Madone SLR in ta je hitrejša kot kdaj koli prej. Vsebuje še nikoli videno tehnologijo IsoFlow, ki nudi dramatične aerodinamične izboljšave, lažji dizajn in okvir, ki je videti kot, da prihaja iz prihodnosti.

Najhitrejše cestno dirkalno kolo, ki so jih kadarkoli pri Treku naredili, bo zadovoljilo tudi najbolj izbirčne in dirkaško usmerjene kolesarje.

 

ULTIMATIVNI DIRKAČ

Preizkušen in zasnovan za tekmovalno ekipo Trek-Segafredo, ki sestoji iz enih izmed najhitrejših cestnih kolesarjev na svetu.
Novi Trek Madone SLR bo namenjen cestnim kolesarjem, ki si želijo predvsem hitrosti.
 

 

TREKOVO NAJHITREJŠE KOLO DOSLEJ

Novi Trek Madone SLR je po rezultatih testiranj hitrejši kar za 60 sekund na uro oziroma 19 watt-ov od prejšnje generacije (izmerjeno pri 45 km/h)-
Nov prefinjen okvir z aerodinamičo "Kammtail" obliko, IsoFlow-om in a preoblikovanim krmilnim delom (krmilo in opora krmila) vam bo omogočil hitrejšo vožnjo kot kdaj koli prej. 

 

 

REVOLUCIONARNA TEHNOLOGIJA ISOFLOW

IsoFlow je še nikoli videna tehnologija podsedežne cevi, ki izboljšuje kakovost vožnje, hkrati pa prihrani težo in izboljša aerodinamiko.

 

 

LAŽJI KOT KADARKOLI DOSLEJ (Z DISKI SEVEDA...)

Zaradi preoblikovanega okvirja  je sedma generacija Trekovega Madona z diski najlažja doslej. Skupno težko kolesa jim je namreč uspelo zmanjšati za impresivnih ~300gramov. Seveda vsebuje Trekov najboljši in najlažji tip karbonskih vlaken z oznakami 800 Series OCLV Carbon.

 

 

IZPOPOLNJENA INTEGRACIJA KRMILNEGA SISTEMA

Povsem nov enodelni krmilni del, kjer sta združena krmilo in opora krmila ponuja izboljšano ergonomijo in aerodinamiko. 
Novo krmilo je v poziciji pri ročkah 3cm ožje od spodnejga dela krmila, to pa izboljša ergonomijo, aerodinamiko in nadzor. Se pravi upor kolesarja bo zmanjšan, še vedno pa bo dopuščalo močne šprinte. Pri tem priporočamo, da kolesarji pri nakupu novega Madona SLR uporabijo svojo tipično širino krmila. Torej, če običajno uporabljate 42cm široko krmilo, se odločite za krmilo, ki meri 42cm v spodnjem delu krmila in 39cm na zgornjem delu ročic.

 

NA VOLJO BODO MODELI:

 

Več informacij o modelih najdete na Trekovi strani www.trekbikes.com.

Za informacije o dobavljivosti smo vam na voljo na elektronskem naslovu [email protected] ali telefonski številki 015404940.

 

 

Komentiraj članek

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!