Vsi članki
17.01.2023.

Trek Domane+ SLR je Trekovo najlažje in najtišje električno cestno kolo doslej. Skupaj z najvišjo stopnjo serije karbina 800 OCLV Carbon, vrhunskimi komponentami, ISO Speed blažilnikom tresljajev in izjemnim TQ elektro pogonom, vam bo pričaral nepozabno izkušnjo na cesti. Preberi več.

Vse, kar imate radi pri cestni vožnji, nič, kar vam ni všeč

Pustite svoje meje za seboj na povsem novem Domane+ SLR. Z revolucionarnim razmerjem med nizko težo in elektro pomočjo pri visoki hitrosti ponuja zmogljivost na nivoju profesionalnega pelotona in vrhunski občutek na cesti. To zmogljivo električno cestno kolo ima videz, zvok in vozne lastnosti kot tradicionalno cestno kolo. Z diskretnim in zelo naravnim občutkom elektro pomoči vam bo pomagal poleteti na vzpone, ostati v hitri skupini in se podati v daleč, daleč stran. Odlične kritike je prejel tudi s strani priznanih revij in kolesarskih spletnih strani:

Več kot je videti na prvi pogled

Na zunaj izgleda popolnoma klasično cestno kolo vendar resnična magija se nahaja v notranjosti. V predelu sredinskega ležaje se skriva kompakten TQ motor, ki preko zmogljive 360 Wh baterije nudi elegantno pomoč pri pedaliranju. Baterija je tudi precenj manjša od klasičnih baterij, to pa omogoča manjšo spodnjo cev kot pri večini električnih cestnih koles.

Za mnoge je najljubši del cesne vožnje trenutek, ko preostali svet zbledi. Ko ostane le odprta cesta, brnenje gum in ritem tvojega dihanja. TQ sistem je izjemno tih in diskreten in omejuje moteče zvoke, tako da se lahko osredotočite na ljudi in kraje, ki vas obkrožajo.

Edinstven motor TQ ima prenos s harmoničnimi zatiči. To na koncu pomeni, da ni samo manjši in lažji od tradicionalnih motorjev za e-kolesa, ampak je zaradi manjšega števila gibljivih delov tudi bolj gladek, trpežnejši in tišji! 

Šokantno lahek, vznemirljivo hiter

Pri večini cestnih električnih koles se morate odločiti med majhno težo in visoko hitrostjo. Trek Domane+ SLR pa ponuja najboljše iz obeh svetov, saj tehta le 11.7kg z največjo asistenco hitrosti do 45 km/h!

Trekov najboljši in najlažji karbon

Vrhunska karbonska vlakna serije OCLV 800 močno pripomorejo k temu, da je Domane+ SLR Trekovo najlažje e-cestno kolo doslej.

Pripravljen na vse

Vsi modeli Domane+ SLR sprejmejo pnevmatike širine do 40C, na zadnjem delu pa je dodan tudi preverjeni sistem IsoSpeed za blaženje udarcev iz cestišča. Fina cesta ali pa makadam, vseeno je, Domane+ SLR zmore vse!

Hitrejša vožnja na dosegu roke

Enostavno preklapljajte med tremi načini pomoči z naravnim občutkom z diskretnimi kontrolniki, nameščenimi na pokrovu motorja, ki so priročno nameščeni tik ob prestavnih ročicah.

Estetska integracija in takojšnja povezljivost

Zaslon je elegantno umeščen na zgornjo cev in vam zagotavlja prikaz vašega dosega, življenjske dobe baterije in hitrosti v živo. Da pa imate resnično vse na dlani pa lahko na telefon namestite še aplikacijo Trek Central. Tam lahko popolnoma prilagodite svoje nastavitve, načrtujte svojo popolno vožnjo, spremljajte statistiko vožnje in še veliko več.

Želite iti še dlje?

Uživajte v še daljših vožnjah s kompaktnim 160Wh "Range Extenderjem", ki vam omogoči do ~144 kilometrov v ECO načinu. Ta kompaktna rezervna baterija v obliki bidona se lepo pospravi v vašo nosilec bidona, povezovanje pa je izjemno preprosto. Samo priključite ga v okvir in že se peljete naprej.

Kontaktirajte nas!

Za vso zalogo in dobavljivosti modela Trek Domane+ SLR nas kontaktirajte na 01 510 49 40 ali nam pišite na elektronski naslov [email protected].

 

 

 

Komentiraj članek

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!