Vsi članki
17.01.2023.

Spoznajte vstopni segment Trekovih električnih cestnih koles. Trek Domane+ AL ponuja nov svet občutkov na cestnem kolesu.

PRIJAZNA POMOČ NA VSAKEM VZPONU

Od ohranjanja tempa s prijatelji do črtanja predmetov s seznama opravkov po mestu – povsem novi Trek Domane+ AL je zdaj naše najbolj dostopno e-cestno kolo, ki kolesarjem ponuja še več. Z ravno pravšnjo mero pomoči vam Domane+ AL pomaga na strmih vzponih, hkrati pa ohranja občutek tradicionalnega cestnega kolesa.

Intuitiven nadzor

Diskretne kontrola, nameščene na vrhu krmila, vam omogoča preprosto preklapljanje med tremi stopnjami pomoči, ne da bi dvignili roke z krmila.

Eleganten zaslon

Zaslon je natančno in eleganto integriran v zgornjo cev, kar vam omogoča jasen pregled stopnje pomoči in življenjske dobe baterije.

Endurance fit

Stabilna in telesu prijazna geometrija zagotavlja udobje in samozavest med dolgimi dnevi v sedlu.

Pripravljen na vse

Možnost namestitve plaščev dimenzij do 700x38 in kar nekaj nosilcev za pritrjevanje prtljažnikov in torb vam omogočajo, da se opremite in raziskujete kjerkoli.

Kontaktirajte nas!

Za vso zalogo in dobavljivosti modela Trek Domane+ AL nas kontaktirajte na 01 510 49 40 ali nam pišite na elektronski naslov [email protected].

 

 

Komentiraj članek

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!