Vsi članki
09.11.2021.

Bontrager Flatline je "flat" MTB čevelj, ki ohranja vašo nogo na pedalih in vas tako obdrži pripravljene, ne glede na to, kaj vam mati narava vrže na pot. Podplat je sestavljen iz Vibram gume, vse skupaj pa se dopolnjuje z ojačano špico čevlja, ki ohranja vaše prste na varnem. Preberite več!

 

inForm Performance Last poskrbi za bolj raven položaj stopala, ki naj bi sploh ustrezal tistim, ki ne marajo visokega loka na nartu.

 

 

Trpežne vezalke z vgrajenim držalom za dodatno varnost. Vezalke se vam ne bodo nikamor zapletle!

 

Gumijast Vibram podplat nudi odličen oprijem in poskrbi, da ostanete povezani s pedali ne glede na težavnost terena. Vzorec na podplatu zagotavlja predvidljive občutke med pedalom in podplatom. 

 

 

Vmesna sredica podplata EVA odlično blaži udarce in ponuja dodatno udobje za zmanjšanje utrujenosti nog.

 

 

Močni, sintetični perforirani materiali ustrezajo potrebam vseh gorskih kolesarjev, hkrati pa zagotavljajo izjemno zračnost.

 

 

UNISEX modeli poskrbijo enake zmogljivosti in barvne možnosti tako moškim kot ženskam. Na voljo so v velikostih od 36-48, polovičnih velikosti pa ni pa ni.
 

 



Bontrager je tudi te čevlje podprl s 30-dnevno brezpogojno garancijo. Če vam po 30 dneh izdelek ni všeč, ga lahko prinesete nazaj in vrnemo vam denar :)

Za več informacij o zalogi pišite na [email protected] ali pokličite na 01 510 49 40.

 

 

Komentiraj članek

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!