Vsi članki
09.06.2022.

Dual Sport+ predstavlja električno verzijo Trekove zelo priljubljene linije Dual Sport. Hkrati je Dual Sport+ Trekovo najlažje hibridno e-kolo doslej in kot nalašč za pustolovščine na vseh tipih cestišč. Preberite si kakšne so novosti in kaj vse ponuja.

 

POGON NA ZADNJE KOLO

 

To zmogljivo in elegantno e-kolo je serijsko opremljeno z električnim motorjem, ki je gnan na zadnje kolo, napaja pa ga notranji baterijski sistem 250 Wh. Pogon na zadnja kolesa pri Dual Sport+ daje kolesarju navor, ki ga potrebuje, da sta začetek in ustavitev mestne vožnje občutno bolj prijetna.

 

 

STRAH, KO ZAVIJETE NA MAKADAMSKA BREZPOTJA BO ODVEČ

 

Si želite vožnje po lokalnih makadamskih poteh? Ni problema! Novi Dual Sport+ je opremljen s pnevmatikami dimenzij 650 x 50c, ki se bodo z lahkoto spopadle z makadamom hkrati pa nudile udobje in hitrost.

Vsi modeli Dual Sport+ so opremljeni tudi s sprednjimi in zadnjimi lučmi, da vas bodo opazili kjerkoli se boste vozili.

 

 

25 KM/H IN VETER V LASEH

 

Največja asistenčna hitrost na Dual Sport+ je omejena na 25 km/h kar pa je povsem dovolj, da popelje kolesarje tako po cesti kot po lahkih makadamskih poteh. Uporabnik lahko preklaplja med tremi stopnjami pomoči s priročnim krmilnikom na krmilu.

 

 

 

SERIJSKO LEP DOSEG Z MOŽNOSTJO NADGRADNJE!

 

Dual Sport+ ima serijsko doseg 55 km, ob nakupu dodatnega baterijskega sistema Range Extender pa skoči na 110 km!

 

 

LAHEK NA VEČIH PODROČJIH!

 

Dual Sport+ tehta slabih 18 kg direktno iz škatle! To je odličen podatek zlasti za nekoga, ki živi v bloku in mora nositi kolo po stopnicah.

Poleg kolesa pa je lahka tudi cena saj se vsi modeli Dual Sport+ gibljejo v cenovnem razponu, ki je v povprečju med ugodnejšimi. Tako so električna kolesa serije Dual Sport+ dostopna večim uporabnikom kot kadarkoli prej.

 

 

ZANJO IN ZANJ!

 

Okvir z dvema oblikama - "Low step" z nizko zgornjo cevjo za ženske in "Diamond" s klasično zgornjo cevjo za moške. Tako bo vsak našel pravi okvir in velikost zase.

 

 

HITRO DOSTOPEN PRIKLJUČEK ZA POLNENJE

 

Priključek za polnenje se nahaja na zgornji strani spodnje cevi in je dostopen ter enostaven za uporabo. Baterija pri teh modelih ni snemljiva in jo lahko snamejo le mehaniki v pooblaščenih Trekovih centrih.

 

LAHKO, ELEGANTNO IN PRIMERNO ZA POVSOD!

 

Več informacij o modelih najdete na Trekovi strani www.trekbikes.com.

Za informacije o dobavljivosti smo vam na voljo na elektronskem naslovu [email protected] ali telefonski številki 015404940.

 

.

 

 

 

Komentiraj članek

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!