Vsi članki
03.10.2023.

Manitou se predstavlja povsem novo vilico za dirt jump ali pumptrack način vožnje - Manitou Circus Pro 34.

Izjemno vsestranske vilice so narejene za maksimalno zlorabo na vseh največih "dirt jump" in "pumptrack" tekmovanjih.  Pri razvoju nove različice modela Circus Pro so pri Manitouju prisluhnili željam tekmovalcev, ga skupaj z njimi testirali in sedaj ponudili na trgu, da si jo lahko privoščimo tudi normalni smrtniki.

Za tekmovalce in uporabnike pumptracka, ki potrebujete tudi sprednjo zavoro, je Manitou pri modelu Circus PRO 34 vključil možnost pritrditve zavorne cevi. Najmanjši rotor, ki ga ta vilica sprejme je 160-mm, maksimalna dovoljena velikost rotorja pa je 203mm. Pri novem modelu Circus PRO 34 so povečali tudi togost in sicer s 110x15mm Boost standardom prednje peste, da pa pri tem ne bi izgubili kupcev, ki nimajo Boost peste, pa pri Manitou-ju zraven priložijo še distančnike s katerimi lahko namestite tudi kolosete z navadnimi pestami dimenzije 100x15mm. 

Manitou Circus PRO 34 je izjemno vsestranska vilica saj ponuja možnost razpona hoda od 80 mm do 140 mm. Tako širok razpon nastavljanja hoda v eni sami vilici predstavlja prednosti tako za trgovine (ker imajo lahko na zalogi eno vilico in jo ponudijo različnim strankam) kot tudi voznike, ki lahko kupijo eno samo vilico in jo prilagodijo vsaki progi v korakih po 10 mm. Zaradi takšne vsestranskosti je Circus Pro naložba za prihodnost. Morda pa si boste iz Pumptrack kolesa nekoč sestavili Trail kolo ;)

In še zadnja stvar - teža!  Novi Manitou Circus Pro  ima v primerjavi s prejšnjo različico zgolj 1750g, to pa so doseglji z lažjo konstrukcijo, prepolovljeno kartušo TPC in posledično manjši količini olja. Vključuje samoodzračevalno zasnovo in ponuja izjemno visoko zmogljivost.  Osupljivih 20 klikov prilagajanja hitrosti vračanja udarcev zagotavlja, da lahko najrazličnejši kolesarji in slogi vožnje z vrtenjem gumba najdejo svojo popolno zmogljivost po meri.

VILICA JE ŽE NA ZALOGI V CENTRALNEM SKLADIŠČU. ZA DOBAVLJIVOST IN CENO PIŠITE NA [email protected] ALI NAS POKLIČITE NA 01 510 49 40.

 

Komentiraj članek

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!