Amortizer MANITOU MARA PRO 210X55

ID: 192368510221
ID: 192-36851-A022
674,99 €
674,99 €
Brezplačna dostava za vsa naročila nad 70 €
Na voljo v trgovinah
Dobavljivo v 1 trgovine
Več o tem Zapri info
Ljubljana
V roku petih dni
Dostava
V roku petih dni
V roku petih dni
Več o tem Zapri info

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani: https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki.

Vračila in reklamacije
Vračilo izdelkov v roku 30 dni
Več o tem Zapri info
Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 8 dneh od prejema. Prav tako zadošča, da nam kupec v 15 dneh pisno sporoči, po pošti ali na e-naslov, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 30 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži in priložiti kopijo računa s svojo številko transakcijskega računa. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec, razen, če je vnaprej pismeno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ponudnik ne sprejema.
Opis izdelka

 

Manitou Mara PRO je vsej vrjetnosti najlažje "tunabilen" zadnji amortizer na tržišču. Če imate vsaj malo znanja o vzmetenju in veste kaj želite doseči, si ga lahko nastavite kar sami doma v garaži.
Lockout ročica ima dve poziciji - Work mode (zaklenjen) ali Party mode (odprt), lahko pa si nastaviš kako močan lockout želiš imeti. Compressiona sta ločena in delujeta neodvisno od rebounda, poleg tega pa lahko hitro in preprosto spreminjaš pozicijo "shim stack-ov" in si prilagodiš delovanje po svojih željah.
 

Tehnične podrobnosti

High & High Speed Compression
Lockout
Rebound
Prožen IPF za še boljše blaženje manjših tresljajev.
Teža: 425g

Oceni artikle in oddaj komentar

Oceni izdelek

Zaenkrat še nima komentarja. Bodite prvi!