Deli naprej
+Watt
Star Gel+
Brezplačna dostava
Cena: 2,10 €

* Obvezna polja

Cena: 2,10 €
Opis
Energijski gel s kofeinom in B-alaninom.

Gel vsebuje uravnovešeno kombinacijo enostavnih in kompleksnih ogljikovih hidratov (dekstroza, fruktoza, maltodekstrin, Vitargo), s katerimi si boste zagotovili kratkotrajno in dolgotrajno energijo, navdušil pa vas bo tudi odličen okus. StarGel+ deluje tudi kot stimulant, poveča zmogljivost prenašanja obremenitev ter ščiti mišice v času intenzivne in dolgotrajne vadbe.
Gel vsebuje kofein, ki stimulira biokemično delovanje (lahko poveča delovanje hormonov, kot sta adrenalin in noradrenalin), poviša presnovo maščob, poveča zbranost ter zmanjša percepcijo utrujenosti in bolečine. B-analin lahko delno zmanjša učinke mlečne kisline v mišicah, zagotavlja večjo odpornost ter izboljša anaerobno in aerobno zmogljivost. HMB zmanjša poškodbe mišic, ki so povezane z intenzivno in dolgotrajno vadbo.

Gel se uporablja za ohranjanje energije med intenzivno in dolgotrajno vadbo, še posebej v zadnjem delu aktivnosti. Priporoča se vnos enega
gela na vsakih 30-60 minut. Gel je primeren tudi za preprečevanje pomanjkanja energije ter polnjenje glikogenskih rezerv.

Okusi:
- limona/cola
- rdeča pomaranča

Količina: 40 ml
Energijska vrednost (za 100 g): 210 kcal (890 kJ)
Ogljikovi hidrati (100 g): 52,3 g
Maščobe (100 g): 0 g
Kofein (100 g): 120 mg
HMB (100 g): 120 mg
B-alanin (100 g): 120 mg