a) Spletna trgovina FUNSPORTS

Ob nakupu na spletni trgovini www.funsports.si boste plačali toliko kot kaže končni znesek. Ponujamo vam več možnosti plačila naročenega blaga:

- plačilo z gotovino ob prevzemu blaga (odkupnina, po povzetju)
- plačilo po predračunu na naš bančni račun (nakazilo na TRR)
- osebni prevzem v poslovalnici Funsports po vaši izbiri
- plačilo preko PayPal

Dostava je za vsa naročila nad 70 € brezplačna, stroški dostave pri naročilih manjših od 70 € pa znašajo 4 € in so enotni za celo Slovenijo. Stroški dostave za Hrvaško in sosednje države so odvisni od teže paketa. Hrvaška: možno je plačilo z odkupnino ali predhodno plačilo preko predračuna. Vse druge sosednje države (Italija, Avstrija, Madžarska): plačilo naročila je možno samo preko predračuna.

Stroški dostave:

Slovenija brezplačno (za naročila nad 70€)
Slovenija 4 € (za naročila do 70€)
Hrvaška 6 € (teža do 2kg)
Hrvaška 8 € (teža nad 2kg)
Italija 10 € (teža do 2kg)
Italija 12 € (teža nad 2kg)
Avstrija 7 € (teža do 2kg)
Avstrija 9 € (teža nad 2kg)
Madžarska 10 € (teža do 2kg)
Madžarska 12 € (teža nad 2kg)

 

Vsa naročila lahko prevzamete in plačate tudi osebno v delovnem času obeh poslovalnic Funsports (Ljubljana in Koper). Plačilo je možno z gotovino ali katero izmed spodaj naštetih kartic. V primeru, da blago ni na voljo v željeni poslovalnici, se čas prevzema lahko podaljša za 1-2 dneva. 

V primeru izbire plačila naročila po predračunu: v najkrajšem možnem času boste na vaš elektronski naslov prejeli podatke za plačilo naročila na naš bančni račun. Vaše naročilo bo odposlano takoj, ko bomo prejeli nakazilo na naš bančni račun.

Podatki za plačilo na naš bančni račun:

Funsports kolesarski center d.o.o.
Cesta v Kleče 9
1000 Ljubljana
TR računa: SI56 0310 6100 0851 044 pri banki SKB d.d.
SWIFT: SKBASI2X
Pri plačilu se sklicujte na številko zapisano na dnu dokumenta (predračun).  

 

b) Trgovini Funsports Ljubljana in Funsports Koper

V naših trgovinah sprejemamo kartice Mastercard, Visa, Karanta, Diners, BA in Maestro. Obročno plačevanje je možno preko karticE Diners.

Vsi popusti veljajo pri enkratnem plačilu z gotovino ali kartico. V primeru obročnega plačevanja ali kreditiranja se popusti zmanjšajo. Za točne informacije se oglasite ali pokličite v naših trgovinah. 

Za dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki: 015104940 ali elektronskem naslovu: info@funsports.si

c) Dostava

Vaša naročila poskušamo odposlati v najkrajšem možnem času. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan. Naročeno blago vam bo običajno že naslednji delovni dan dostavila dostavna služba GLS. 
Vašemu paketu lahko sledite tudi preko spletne strani:https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki